Днес искам да разгледам особеностите и тенденциите в детската мода за лято-есен 2013 година и какво ще е актуално следващия сезон. Рационалността отново е диктуващ фактор, като заедно с това моделите на клетка отново властват сред предложенията за децата тази есен.

Едни от основните доминиращи цветове за момичешките облекла са жълто, розово, синьо, бяло и сиво. Моделите на точки същи са покорили новите предложения на световните дизайнери.

За момчетата най-актуални остават нюансите синьо, зелено, жълто и различни оттенъци на сивото. Тук искам да уточня, че това съвсем не значи, че световните марки са сложили някакви граници, а просто, че тези цветове се използват най-често сред новите предложения на марките като Next, GAP, George и други. Целта е не само да има разнообразие на модата всеки сезон, но и да могат вещите да се съчетават лесно една с друга, без да се налага, ние родителите да сме гурута в модата.

 

Както сами ще се убедите, ако посетите официалните сайтове на големите дизайнерски марки, яркостта е диктуващ фактор сред водопада на модата за този сезон. Всичко е сътворено до такава прецизност, че започваме да се чудим, как може да се измислят толкова уникални вещи, но едновременно различни всеки сезон.

Вашето дете е още мъничко и дори няма три години? Дизайнерите не са забравили и за Вас, като предлагат на вниманието Ви различни гащеризони трансформери, за да са Ви максимално полезни, но също така, за да обличате и малките си палавници в едни разкошни облекла.

Райетата властват с пълна сила и тук, а децата са толкова сладки облечени в подобни дрешки, че дори световните дизайнери вече няколко сезона не могат да се разделят с тях. В колекциите на Mothercare, Matalan и Marks & Spencer също присъстват тези акценти, както и при световната марка Next.

И тази година на мода си остават естествените материи с минимално количество на синтетика, защото световните марки знаят идеално и разбират, колко е чувствителна детската кожа на малчуганите.

Връщайки се отново в модния ураган за деца есен 2013 държа да допълня, че и плисираните поли са актуални, като основно те се изпълнени в кокетни и закачливи цветове на радостта и усмивките. Ако искате и Вие да зарадвате децата си с такива дрешки, можете да посетите онлайн магазините на Next, Mothercare, Tesco и много други. Закачливите апликации и слим дънките или панталоните ще ни радват и през есента в колекциите лято-есен за принцесите.

 

Сърчица, клинове на райета, блузки с детски герои – всичко е толкова свежо и ярко, че дори няма да усетим кога летните дни са се изнизали зад прозореца и е настъпило господарството на царицата Есен. За якетата и палтата ще са актуални моделите до коляно, а също така в цвят тъмно зелено, бордо, сиво, бежово, жълто. Ако заложите на дънково яке с жилетка отгоре, бъдете уверени, че няма да сгрешите с това съчетание не само при децата си, но и за Вас. То е много актуално и малко фънки, за повече небрежност и свобода на движението дори есенните дни.

 

Пуловерите на райе и дългите суитчъри над карираните ризи при тийнейджърите също ще са много fashion този сезон. Не липсват предложения и на така наречените бейзболни якета за момчетата, които са любими на дизайнерите от Next не една или две години. Те се съчетават страхотно с дънки или по-свободни панталони.

Сред есенните якета за момчета са модерни също тези с по-дълги кройки, като едновременно с това те пазят кръста на децата ни, тъй като тази област много лесно може да се възпали.

 

Ооо, за малко да забравим да обърнем специално внимание на героя, който измести дори Маккуин, а именно Angry Birds. Този забавен герой присъства не само в предложенията от детски дрехи за малките, но и за тийнейджърите при марка George, но и много други.

 

Надявам се тази статия да Ви е била полезна, за да разберете, какво ще е актуално този сезон сред детските дрехи. Всички сами се убедихме, че модата е като хамелеон и умее да ни изненадва всеки сезон с различни и ефектни предложения само за ценители.

Можете да следите и всички тенденции за Фейсбук страницата на KidsMall.